City break in Porto! 84 eur/pers (zboruri si cazare 3 nopti)

0
Astazi iti propunem o mega oferta de city break in Porto la doar 85 eur/pers. In banii astia ai zbor din Bucuresti via Milano si 3 nopti de cazare la hotel cu rating bun in camera dubla/twin cu baie privata, aproape de centru.

Daca reusesti sa ajungi in vacanta cu oferta asta, nu uita sa ciocnesti si un pahar de vin de Porto! Tarifele cresc repede, pentu ca este o destinatie iubita de toata lumea, asa ca te sfatuim sa iti faci rezervarile acum.

85€
 /pers.
City break Porto
Perioadă: 21-24 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Porto
ZBOR 2
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.