City break in Scotia, Glasgow! 126 Eur (zbor si cazare 3 nopti)

1
Glasgow a devenit unul dintre cele mai vizitate orase in Marea Britanie. Cu un centru modern, optiuni de shopping ca si in Londra, parcuri si muzee, marea majoritate fiind gratuite, Glasgow a castigat mai multe titluri, printre care Orasul European al Culturii in 1990 si Orasul Arhitecturii si Design-ului (1999).

Un city break in Scotia in luna februarie te va costa doar 126 eur pentru zbor dus-intors din Bucuresti si cazare 3 nopti la un hotel cu rating bun in centrul orasului, camera dubla si baie privata.

126€
 /pers.
City break Glasgow
Perioadă: 11-14 februarie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Glasgow
 
ZBORCAZARE
Optiunea 1
Total 3 nopti | 80€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 81€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Un comentariu

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten