City break in Valencia, 116 eur (zbor si 3 nopti de cazare)

0
Pentru ca am gasit  preturi bune la zboruri si cazare, in luna martie, iti propunem un citybreak in Valencia.  Si daca tot te afli in Valencia, poti sa petreci o zi si in Benidorm sau Alicante, ambele orase aflandu-se la doar 1-2 ore distanta, iar biletele de autobuz costa doar 13-16 EUR/pers.

Am inclus mai jos 3 propuneri de cazare la hotel cu rating bun, aproape de centru, in camera dubla/twin cu baie privata.

116€
 /pers.
City break Valencia
Perioadă: 4-7 mar. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Valencia
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.