City break insulele Venetiei! Murano si Burano 127 Eur (zbor, cazare 3 nopti si transport)

0
Astazi iti propunem o idee de city break in Venetia sa vizitezi renumitele insule, Burano si Murano, unde se face atat de cunoscuta sticla de Murano. Pe langa obisnuitele obiective turistice din Venetia, ai ocazia sa mergi si la fabrica de sticla Colleoni sa vezi cum se fac produsele din sticla raspandite si cunoscute in toata lumea.

Am inclus cate 2 optiuni de cazare, una in Murano si una in Venetia, la hotel cu rating bun, in camera dubla cu baie proprie. Transportul intre Venetia si Murano se face pe apa si dureaza 30-40min.

In costul total al vacantei este inclus si pretul unui card de calatorie valabil 48h (30 eur) ca sa puteti vizita insulele fara a mai avea grija transportului. Cardul poate fi achizitionat online si este valabil pentru transportul pe uscat si pe apa.

Vezi aici mai multe informatii despre transportul in Venetia si aici despre cum ajungi in Murano din Piata San Marco.

127€
 /pers.
City break Venetia
Perioadă: 27-30 martie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Venetia
 
ZBORCAZARE
Optiunea 1
Total 3 nopti | 44€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 70€ /pers.

Înapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten