City break la Milano! 56 EUR (zbor si cazare 2 nopti)

0
Am gasit tarife mici la zboruri catre Milano! Pentru doar 56 EUR, poti evada cateva zile din Romania sa vezi unul dintre cele mai mari domuri din Europa, un super muzeu in aer liber si sa incerci o pizza cu cartofi prajiti!

In pret este inclus zborul dus-intors din Bucuresti si 2 nopti de cazare la hotel cu rating bun, in camera dubla/twin cu baie privata.

Daca vrei ca bugetul sa fie cat mai mic, arunca un ochi pe articolul nostru despre ce poti face in Milano cu un buget redus.

56€
 /pers.
City break Milano
Perioadă: 7-9 februarie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.