City break Lisabona de Mos Nicolae, 139 EUR/pers (zbor, cazare 4 nopti)

0
Ce cadou poate fi mai frumos de Mos Nicolae, decat o mini-vacanta in Lisabona? Pentru 139 EUR/pers, noi iti propunem un city break de 4 nopti ce include zbor, cazare la hotel cu rating bun si aproape de centru). Tarifele cresc repede, asa ca grabiti-va sa faceti rezervarile! 🙂

De doua ori am poposit in Lisabona si de ambele dati ne-a facut sa o iubim mai mult. Inca nu ne-am hotarat care sa fie pe primul loc Lisabona sau Barcelona, ambele orase fiind nemaipomenite, pline de viata, bogate in cultura, orase artistice, cu oameni relaxati si un vibe pe care nu l-am mai intalnit nicaieri ca aici.

139€
 /pers.
Citybreak Lisabona
Perioadă: 6-10 dec. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Lisabona
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.