City break Lisabona si Boca do Inferno: 134 Eur ( zbor, cazare 4 nopti, transfer)

0
Astazi iti propunem un city break intr-unul dintre orasele noastre preferate, Lisabona, impreuna cu o excursie pana la Gura Infernului (Boca do inferno) la Cascais pentru doar 134 euro. De ce Gura Iadului? Pentru ca in ianuarie ai toate sansele sa vezi  cu adevarat puterea oceanului Atlantic ce se loveste de stancile abrupte ale Europei.

Am inclus 3 propuneri de cazare in Lisabona la hotel cu rating bun, baie proprie si aproape de centru sau metrou.

Pentru ca vei sta 4 nopti, ai timp sa vizitezi si Sintra si poate chiar si Cabo da Roca, ambele sunt la o aruncatura de bat de Lisabona.

Din Lisabona sunt trenuri catre Cascais de la statia Cais do Sodre si costa 2,15 euro o calatorie, in total transportul dus intors este aprox 4 euro, o nimica toata!

Important! La rezervarea biletului de avion, pe Blueair, selectati plata prin transfer bancar si tariful va scadea cu 10 euro! 🙂

In articolele noastre Tot ce trebuie sa stii despre Lisabona si Sintra, orasul din povesti de langa Lisabona, vei gasi detalii organizatorice, preturi si locuri pe care noi le-am vizitat.

134€
 /pers.
City break Lisabona
Perioadă: 24-28 ian. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Lisabona
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Lisabona din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 4 nopti | 50€ /pers.
Optiunea 2
Total 4 nopti | 54€ /pers.
Optiunea 3
Total 4 nopti | 64.5€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten