City break Lisabona si Sintra: 136 eur/pers (zbor, cazare 3 nopti si transfer)

0
Astazi iti propunem un city break intr-unul dintre orasele noastre preferate, Lisabona, impreuna cu o excursie de o zi in Sintra la doar 136 eur/pers.

Am inclus 3 propuneri de cazare in Lisabona la hotel cu rating bun, baie proprie si aproape de centru. Citeste si articolele noastre Tot ce trebuie sa stii despre Lisabona si Sintra, orasul din povesti de langa Lisabona.

Din Lisabona sunt trenuri catre Sintra de la statia Rossio si costa 1,70 euro o calatorie, in total transportul dus intors este aprox 3,5 euro, o nimica toata! Sintra este la 25 km de Lisabona, iar trenul face aproximativ 40min. Este bine sa incepeti vizita cat de dimineata posibil, ca sa aveti timp destul sa va bucurati de orasel.

136€
 /pers.
City break Lisabona
Perioadă: 5-8 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Lisabona
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Lisabona din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 41€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 45€ /pers.
Optiunea 3
Total 3 nopti | 64€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten