City break Londra in noiembrie! 113 eur (zbor, cazare 3 nopti)

0
Am gasit un pret excelent pentru un city break in capitala Regatului Unit in luna noiembrie,  doar 113 eur pentru zbor si 3 nopti de cazare la hotel cu rating bun si aproape de metrou, in camera dubla/twin cu baie privata.

Tot ce iti mai trebuie sunt bani de buzunar pentru mancare si transport. Pentru muzee si alte activitati gratuite puteti arunca si un ochi pe articolul nostru cu Top 20 locuri si activitati gratuite in Londra.

Nu va temeti de distanta fata de centrul orasului pentru ca Londra este foarte foarte bine organizata in ceea ce priveste transportul public, iar statiile de metrou sunt peste tot.

113€
 /pers.
City break Londra
Perioadă: 16-19 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Londra (STN)
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Londra (STN) din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 79€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 92.5€ /pers.

Înapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten