City break Londra si Aventura la Thorpe Park! 158 Eur (zbor, cazare 3 nopti, mic dejun si intrare parc distractii)

0
Astazi iti propunem un citybreak in capitala Regatului Unit, impreuna cu o vizita la parcul tematic de distractii Thorpe Park.

Nu va temeti de distanta fata de centrul orasului, pentru ca Londra este foarte foarte bine organizata in ceea ce priveste transportul public, iar statiile de metrou sunt peste tot. Iar daca vreti sa va salvati bugetul, puteti arunca si un ochi pe articolul nostru cu Top 20 locuri si activitati gratuite in Londra.

Pentru  amatorii de adrenalina,  recomandam cu drag parcul de distractii Thorpe Park, unul dintre cele mai tari parcuri de distractii din Europa pe care le-am incercat pana acum, mai multe am povestit aici.

Cu siguranta te vei intoarce cu aventuri de povestit. Biletul de intrare pentru 24 martie este aproximativ 33 EUR/pers (inclus in tariful ofertei) si iti da access la toate atractiile din parc o zi intreaga ? . Biletul de intrare il poti rezerva aici.

Tariful total include zbor dus-intors din Bucuresti, 3 nopti cazare in Londra cu mic dejun si taxa de intrare la parcul de distractii Thorpe Park.

158€
 /pers.
City break Londra
Perioadă: 23-26 martie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Londra
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

 

Si ultima atractie a parcului 🙂

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.