City break Londra si intrari gratuite la muzee! 112 EUR (zbor si cazare 3 nopti)

0
Astazi avem un nou record la tarife pentru Londra: 112 Eur pentru un city break de 3 zile, zbor si cazare 3 nopti la hotel cu rating bun, camera dubla si baie privata! Nu este un pret care o s areziste prea mult, asa ca daca aveti in gand o vizita in capitala Marii Britanii si nu ati prins biletele de ieri cu 10 euro, astazi mai aveti o sansa!

Pentru muzee si alte activitati gratuite puteti arunca si un ochi pe articolul nostru cu Top 20 locuri si activitati gratuite in Londra

112€
 /pers.
City break Londra
Perioadă: 2-5 februarie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Londra (LTN)
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.