City break Madrid, 106 eur (zbor si cazare 3 nopti)

0
Ce ai de facut mai bun in luna noiembrie, decat sa mergi intr-un city break intr-o capitala europeana? Madrid este mereu o idee buna pentru un city break, orasul are de oferit o multime de activitati: muzee, galerii de arta, parcuri, petreceri, flea market, mancare buna si preturi accesibile.

Costul vacantei include zborul dus-intors din Bucuresti, cazare 3 nopti la hotel cu rating bun in camera dubla/twin cu baie privata si aproape de centru sau metrou.

106€
 /pers.
City break Madrid
Perioadă: 22-25 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Madrid
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Madrid din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 50€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 60€ /pers.

Înapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten