City break Madrid! 114 Eur (zbor si 3 nopti cazare)

0
Madrid este mereu o idee buna pentru un citybreak, orasul toreadorilor are de oferit o multime de activitati: muzee, galerii de arta, parcuri, petreceri, flea market, mancare buna si preturi accesibile.

Am gasit o oferta buna pentru un citybreak in luna martie la 114 EUR/pers,  tarif ce include zborul dus-intors din Bucuresti si 3 nopti cazare, in camera dubla cu baie private, la hotel cu rating bun. Am inclus trei optiuni de cazare aproape de metrou / centru, in functie de bugetul fiecaruia.

114€
 /pers.
City break Madrid
Perioadă: 8-11 mar. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Madrid
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.