City break Madrid de Valentines Day! 95 eur (zbor si cazare 3 nopti)

0
De Ziua Indragostitilor, am gasit un tarif foarte bun pentru un city break in Madrid. Orasul are de oferit o multime de activitati: muzee, galerii de arta, parcuri, petreceri, flea market, mancare buna si preturi accesibile.

Costul vacantei include zborul dus-intors din Bucuresti, cazare 3 nopti la hotel cu rating bun in camera dubla/twin cu baie privata, aproape de centru, metrou si atractiile turistice.

95€
 /pers.
City break Madrid
Perioadă: 14-17 feb. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Madrid
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.