City break medieval in Bruges la 104 EUR/pers (zbor, cazare 3 nopti, transfer)

0
Noi avem pe lista oraselul Bruges de ceva timp, iar acum ca suntem in cautarea unui city break in luna octombrie, am gasit un tarif foarte bun pentru o minivacanta in cel mai frumos oras al Belgiei, Bruges cu unul dintre cele mai bine păstrate centre istorice din Europa.

Pentru 104 euro, ai zbor dus-intors in Bruxelles (Charleroi), cazare 3 nopti la hotel cu rating bun si transport dus-intors cu autobuzul din aeroportul Charleroi pana in Bruges.

104€
 /pers.
City break Bruges
Perioadă: 18-21 oct. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Bruxelles (CRL)
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.