City break Murano, insula de sticla si Venetia! 95 eur (zbor si cazare 3 nopti)

0
Astazi iti propunem o idee de city break in Venetia sa vizitezi renumita insula de sticla, Murano, unde se face atat de cunoscuta sticla de Murano. Pe langa obisnuitele obiective turistice din Venetia, ai ocazia sa mergi si la fabrica de sticla Colleoni sa vezi cum se fac produsele din sticla raspandite si cunoscute in toata lumea.

Transportul intre Venetia si Murano se face pe apa si dureaza 30-40min. Vezi aici mai multe informatii despre transportul in Venetia si aici despre cum ajungi pe insula Murano din Piata San Marco. Iti recomandam un abonament de calatorie valabil 24h (20 eur) ca sa poti vizita si insula Burano. Cardul poate fi achizitionat online.

Am inclus 3 optiuni de cazare, prima optiune in Murano si 2 optiuni in Venetia, la hotel cu rating bun, zone centrale, in camera dubla cu baie privata.

95€
 /pers.
City break Venetia
Perioadă: 20-23 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Venetia
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.