City break Napoli si excursie in Pompeii: 104 eur/pers (zbor, cazare 3 nopti,mic-dejun, transfer)

0
Napoli este al 3-lea cel mai mare oras din Italia, dupa Roma si Milano, iar daca te afli in Napoli, pe langa diversele tipuri de pizza pe care le poti gasi la tot pasul, poti sa faci o excursie la Pompeii, Herculanum, unul dintre cele mai importante atractii turistice ale Italiei sau vulcanul Vezuviu, astazi parc national.

Din Napoli faci aproximativ 40min pana in Pompeii sau Herculanum, trenul este ieftin si poti sa il iei din gara centrala (Garibaldi).

Am inclus in oferta de mai jos 3 propuneri de cazare in Napoli la hotel cu rating bun, in locatii centrale, camera dubla cu baie privata.

104€
 /pers.
Napoli si Pompeii
Perioadă: 17-20 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Napoli
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.