City break Nuremberg si Muzeul Jucariilor! 121 Eur (zbor, cazare 3 nopti si intrare muzeu)

0
Viziteaza unul dintre cele mai mari orase ale Bavariei, savureaza o bere nemteasca la ea acasa, clateste-ti ochii cu minunatiile arhitecturale din centrul orasului si intoarce-te in copilarie la Muzeul Jucariilor din Nuremberg.

Nuremberg a fost mereu cunoscut ca si Orasul Jucariilor, traditia sa nascandu-se din vremurile medievale cand se tineau Pietele cu Papusi.

Cu 121 Eur iti platesti zborul dus-intors din Bucuresti sau Cluj, cazare pentru 3 nopti la un hotel cu rating bun, aproape de centru, in camera dubla cu baie privata si taxa de intrare la Muzeul Jucariilor din centrul vechi al orasului.

Taxa este de 5 Eur pentru adulti, dar pe site gasiti si mai multe variante de pachete convenabile pentru familii cu copii. Informatii aici.

121€
 /pers.
City break Nuremberg
Perioadă: 11-14 februarie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Nuremberg
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Nuremberg din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 75€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 76€ /pers.

Înapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten