City break Paris! 120 Eur (zbor si cazare 3 nopti)

0
Paris este un oras mare la suprafata, iar in subteran se dubleaza, plin de istorie, secrete si mistere de 2000 de ani. Catacombele din Paris sunt cunoscute in toata lumea, iar daca catedralele si muzeele nu sunt de ajuns, aventurierii cu siguranta vor fi incantati.

Tariful include zborul dus-intors si cazare 3 nopti la hotel cu rating bun, in camera dubla cu baie privata si aproape de metrou.

Important! La rezervarea biletului de avion pe site-ul Blue Air, selectati plata prin transfer bancar si tariful va scadea cu 10 euro! ?

Citeste si articolul nostru care te poate ajuta la organizarea vacantei in Paris.

120€
 /pers.
City break Paris
Perioadă: 20-23 februarie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Paris
 
ZBORCAZARE
Optiunea 1
Total 3 nopti | 65€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 71€ /pers.

Înapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten