City break romantic la Verona si excursie la Padova, 117 EUR/pers (zbor, cazare 3 nopti, mic-dejun, transfer)

0
Cu peste 100 milioane de turisti anual, Verona se mandreste cu una dintre cele mai mari bogatii artistice din Europa. Fa-ti o poza langa balconul Julietei, bucura-te de patiseria italieneasca si de un pahar de vin Valpolicella!
In luna noiembrie, iti propunem un city break romantic in orasul lui Romeo si Julieta si o excursie de o zi in in orasul medieval Padova, unde poti vedea observatorul lui Galileo Galilei si a 3-a cea mai mare piata (ca marime) din Europa, Piazza Prato della Valle.

Tariful include zbor, cazare 3 nopti la hotel cu rating bun, cu mic-dejun si aproape de centrul Veronei, transfer dus-intors Verona-Padova.

117€
 /pers.
Citybreak Verona
Perioadă: 13-16 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Verona
 
ZBORCAZARETRANSFER

Zboruri ieftine către Verona din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 73.5€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 82.5€ /pers.
Optiunea 3
Total 3 nopti | 90€ /pers.

Inapoi la zbor
Transfer Flixbus
12€ /pers. dus-intors
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten