City break Sicilia, Catania! 107 eur (zbor si 3 nopti de cazare)

0
Goethe a spus ca „fara a vedea Sicilia, nu-ti poti face o idee despre Italia”, asa ca astazi iti propunem cateva zile de vacanta in luna noiembrie!
Iti poti stabili baza in Catania si poti explora Taormina (40min distanta / 14 eur dus-intors cu autobuzul), Siracusa sau Palermo.  Desi infrastructura este foarte bine dezvoltata, iti recomandam sa inchiriezi o masina.

Clima blanda mediteraneana face din Sicilia o destinatie ce se poate vizita aproape tot timpul anului, iar motive ca fructele de mare, vinul, peisajele superbe si istoria bogata atrag tot mai multi turisti.

Costul vacantei include zborul dus-intors din Bucuresti, cazare 3 nopti la hotel cu rating bun, aproape de centru, in camera dubla cu baie privata.

107€
 /pers.
City break Sicilia
Perioadă: 22-25 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Catania
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Catania din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 47€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 48€ /pers.

Înapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten