City break Stockholm! 130 Eur (zbor, cazare 3 nopti si mic-dejun)

0
In martie se da startul city break-urilor in Europa, preturile sunt mai mici, frigul se mai domoleste in tarile nordice si sunt mai multe ore de lumina fata de lunile de iarna.

Stockholm se afla pe locul 4 in topul calitatii aerului in Europa, dupa Copenhaga, Vienna si Zurich, iar metroul din Stockholm este considerat cea mai mare expozitie de arta din lume si pe buna dreptate.

Tariful de 130 Eur este compus din zbor dus-intors din Bucuresti si cazare 3 nopti in camera dubla/twin cu baie privata si mic dejun inclus. Am inclus doua propuneri de cazare, ambele cu rating bun, a doua este chiar pe un vapor :).

130€
 /pers.
City break Stockholm
Perioadă: 8-11 martie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Stockholm
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.