City break Stuttgart: Muzeele Mercedez-Benz si Porsche (102 EUR/pers, zbor si cazare 2 nopti)

0
Azi iti propunem un city break in Stuttgart , unde poti vizita singurul muzeu din lume care te poate plimba prin 125 de ani de istorie a evolutiei masinilor, muzeul Mercedes-Benz.

Ce poti face 2 zile in Stuttgart? Bei o bere nefiltrata si poti vizita 2 dintre cele mai interesante muzee auto din lume, muzeele Mercedes-Benz si Porsche. Dupa un city break de 2 zile in Stuttgart la doar 102 eur/pers, sigur te vei  intoarce  cu amintiri memorabile. 🙂

Am inclus 2 optiuni de cazare cu rating bun, aproape de metrou si cu acces usor la muzeele Mercedes-Benz si Porsche. A 2-a optiune de cazare este chiar langa muzeul Porsche. Tariful de 102 eur este de persoana si include zborul si cazare.

102€
 /pers.
City break Stuttgart
Perioadă: 11-13 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Stuttgart
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

http://www.youtube.com/watch?v=uwE8UPKaQBU

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.