City break Tel Aviv! 138 eur (zbor si 4 nopti de cazare)

0

Astazi deschidem sezonul cu vacante pentru 2017! Si cum sa incepem, decat cu un super oras la Mediterana? Am gasit zboruri foarte convenabile catre Tel Aviv, in martie. Cand noi inca suferim de frig, in Israel poti face o plimbare pe plaja din Tel Aviv in tricou, in desertul Masada sau chiar o baie in Marea Moarta!

PS. Nu uita si de vizita in Ierusalim. Te poti inspira din vizita noastra prin Israel cu detalii organizatorice aici.

Cel mai mic tarif din propunerea noastra este compus din zbor dus-intors din Bucuresti si cazare pentru 4 persoane in apartamente cu localizare foarte buna. Am inclus si o cazare pentru 2 persoane, dar tariful va fi putin mai mare.

138€
 /pers.
City break Tel Aviv
Perioadă: 2-6 mar. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Tel Aviv
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.