City break Venetia! 101 Eur (zbor si cazare 2 nopti)

0
Va propunem o idee de city break de 2 zile in Venetia la inceputul lunii aprilie 2017, la hotel cu rating bun, in zona Lido, la scurta distanta de statia de ferry. Cazarile in zona Lido sunt mult mai ieftine  decat in centru, iar din Lido se poate ajunge usor in centrul Venetiei folosind vaporasele. Mai multe detalii despre transportul pe apa aici. Iar daca ai Wizz Discount, tariful biletului de avion scade cu 20 EUR.

In Venetia nu am poposit inca, insa cu siguranta este o destinatie ce merita trecuta in portofoliul oricarui pasionat de citybreak-uri in Europa. Venetia se poate vizita si intr-o zi, iar o plimbare pe plaja din Lido poate fi o idee buna de relaxare la sfarsitul unei zile lungi. ?

Transfer aeroport: Vezi aici cum ajungi de la aeroportul Treviso in Lido.

101€
 /pers.
City break Venetia
Perioadă: 3-5 aprilie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Venetia
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

 

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.