Citybreak Amsterdam: din Timisoara 196 EUR/pers, din Bucuresti 216 EUR/pers: (zbor dus-intors, cazare 3 nopti, transfer)

0
Stiai ca Amsterdam se afla sub nivelul marii si  peste 11 milioane de suporti de lemn sustin orasul pe suprafata namoloasa? Amsterdam are peste 165 canale navigabile, mai multe decat Venetia, iar orasul se scufunda incet, asa ca iti recomandam sa vizitezi Amsterdam pana nu se scufunda 🙂

Transferul intre aeroportul Eindhoven si Amsterdam se face cu autobuz express. Calatoria dureaza 2 ore si costa 38.50 EUR/pers. Biletele se pot rezerva online aici.

Cei din Bucuresti pot ajunge si ei  in Amsterdam via Timisoara cu Wizzair, zborul dus-intors Bucuresti-Timisoara porneste de la 20 EUR. Intr-o minivacanta de 4-5 zile, poti vedea Timisoara si Amsterdam 🙂

196€
 /pers.
Citybreak Amsterdam
Perioadă: 17-20 sept. 2016
PLECARE
Timisoara
Destinatie
Eindhoven
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Eindhoven din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 132€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 134.5€ /pers.

Înapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten