Citybreak Barcelona in septembrie: 131 EUR/pers (zboruri, cazare 3 nopti)

0
Barcelona este cel mai viu oras pe care l-am vizitat, iar datorita lui Gaudi, poate cel mai artistic din Europa. Nu e un oras mic, insa transportul in comun este foarte bine pus la punct si accesibil. Pe plaja La Barceloneta poti pierde usor toata ziua sau te poti odihni dupa o zi de umblat prin oras si Las Ramblas.

Iti propunem un citybreak de 3 nopti in Barcelona via Milano la sfarsitul lunii septembrie. Luna septembrie este o perioada mai buna de vizitat Barcelona decat august deoarece temperaturile nu sunt caniculare, iar umiditatea este mai scazuta. Temperatura apei in septembrie este de 24-25 grade C.

131€
 /pers.
Citybreak Barcelona
Perioadă: 27-30 sept. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Barcelona (BCN)
ZBOR 2
ZBORCAZARE
Bucuresti - Milano (BGY)
27-30 sept. 2016
Milano (BGY) - Barcelona (BCN)
27-30 sept. 2016

Alte date pentru zborul Milano (BGY) - Barcelona (BCN)


Alege cazare
Total 3 nopti | 68.5€ /pers.
Total 3 nopti | 85.5€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten