Citybreak Budapesta 83 Eur (zbor, cazare 3 nopti)

0

Budapesta este una dintre cele mai frumoase capitale europene pe care le-am vizitat pana acum. Cladirea parlamentului asezata meticulos pe malul Dunarii, podurile artistice ce traverseaza Dunarea, preturile mici, dar si centrul vibrant al orasului, sunt doar cateva motive pe care vi le putem da pentru a merge intr-un citybreak in Budapesta.

Tariful de 83 EUR pe care l-am gasit este compus din biletul de avion dus- intors din Bucuresti cu Wizz, insa daca aveti si Cardul Wizz discount, pretul mai scade cu 20 Eur si cazare 3 nopti la hotel cu rating bun.

83€
 /pers.
Citybreak Budapesta
Perioadă: 23 - 26 oct. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Budapesta
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.