Citybreak Dubai in octombrie: 258 EUR (zbor, cazare 4 nopti)

0

Daca tot avem tarife bune la zboruri cu Wizzair, iti propunem un citybreak in Dubai in luna octombrie.  Tariful la zbor creste repede, astfel daca vrei sa vizitezi Dubai, nu sta prea mult pe ganduri! 🙂

Zborul este din Bucuresti, insa exista tarife similare si pentru plecari din Cluj-Napoca, spre exemplu 1-8 octombrie, 134 EUR dus-intors.

Recomandam cu drag o aventura in magnificul Dubai. Cu toate ca este un emirat scump, avem pentru voi cateva ponturi care va pot salva bugetul. Am scris 2 articole despre cum am petrecut noi cateva zile aici si unde am mancat foarte bine cu preturi rezonabile.

Merita si recomandam sa incerci si  o tura cu un 4×4  sau ATV pe dunele desertului Hatta. 🙂

Viza: Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a intra in Dubai, doar de pasaport valabil minim 6 luni.

Clima: Vezi aici cum este vremea in Dubai la inceputul lunii octombrie.

258€
 /pers.
Citybreak Dubai
Perioadă: 10-14 oct. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Dubai (DWC)
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

http://www.youtube.com/watch?v=R1XY2S5VU8U

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.