Citybreak Florenta: 134 EUR/pers (zbor dus-intors, cazare 3 nopti, transfer)

0
Iti recomandam un citybreak in Florenta cu zbor din Bucuresti si transfer cu trenul din Bologna in Florenta. Descopera capitala regiunii Toscana,  locul de nastere al lui Leonardo Da Vinci si conform UNESCO, Florenta este orasul ce gazduieste un sfert din colectia de arta a lumii.

Transferul din Bologna catre Florenta se face cu trenul, calatoria dureaza intre 35min-1h si costa 20 EUR/pers. dus-intors. Biletele se pot rezerva de pe Trenitalia.com.

134€
 /pers.
Citybreak Florenta
Perioadă: 19-24 sept. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Bologna
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Bologna din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 75€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 94.5€ /pers.

Înapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten