Citybreak in orasul lui Romeo si Julieta, Verona: de la 188 EUR (avion dus-intors, cazare 3 nopti, 1 zi in parc de distractii)

0
Avem o super propunere de aventura pentru Septembrie ce include un citybreak in orasul lui Romeo si Julieta, Verona si intrare la parcul de distractii Gardaland de langa Verona.

Paseste in balconul Julietei, bucura-te de patiseria italieneasca, de un vin local si nu in ultimul rand, o doza buna de adrenalina in parcul de distractii Gardaland! Combinatia ideala pentru un weekend reusit departe de casa 🙂

Zborul dus-intors este operat de Wizzair.

 • Ruta: Bucuresti – Verona (VRN) – Bucuresti 58 Eur/pers

  Perioada de calatorie: 16-19 Septembrie 2016

  Vezi oferta si rezerva bilete

  Tarifele afisate in oferta sunt valabile si verificate in momentul publicarii ofertei. Deoarece tarifele la zboruri pot fluctua fara notificari, Iti recomandam sa verifici zborurile si sa faci rezervarile cat mai repede ca sa beneficiezi de tarifele promotionale afisate in oferta.

 • Optiunea 1: Hotel Porta Palio – Camera dubla economica, 3 nopti, 99 EUR/pers (taxe rezervare incluse).

  Vezi oferta si rezerva cazare

  Optiunea 2: Verona Inn – Apartament pentru 2 persoane, 3 nopti, 112.5 EUR/pers.  (taxe rezervare incluse).

  Vezi oferta si rezerva cazare

  Optiunea 3: Hotel Fiera Verona  – Camera dubla/twin standard, mic-dejun inclus, 3 nopti, 108 EUR/pers.  (taxe rezervare incluse).

  Vezi oferta si rezerva cazare

  Vezi toate ofertele de cazare in Verona pentru perioada 16-19 Septembrie 2016.

 • Gardaland este cel mai mare parc de distractii din Italia, avand si 2 dintre cele mai mari rollercoastere din Europa, Raptor si Oblivion. Tariful pentru 1 zi in parc este de 31 EUR/pers daca rezervati online, pentru o zi anume si cu cel putin 7 zile inainte.

  Rezerva bilete

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.