Citybreak in Tara Fiordurilor, Oslo: 180 EUR/pers (zbor, cazare 3 nopti)

0
Oslo a fost declarat in nenumarate randuri (si inca este) cel mai scump oras din lume, insa credem ca se poate sa vizitezi metropola nordica si cu bani putini. Cu doar 180 EUR, ai zbor dus-intors si 3 nopti de cazare in Oslo. Despre ce si unde mananci ieftin, in clipul video „Oslo on a budget”.

Transferul cu autobuzul express intre aeroportul Torp si centrul orasului Oslo este de aprox.  440 NOK/pers. (46 EUR) dus-intors . Transferurile sunt corelate cu zborurile, iar biletele se pot rezerva aici.

180€
 /pers.
Citybreak Oslo
Perioadă: 22-25 oct. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Oslo (TRF)
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.