Citybreak pe Coasta de Azur, Nisa: 194 EUR/pers (zbor dus-intors, cazare 4 nopti)

0
Coasta de Azur are de oferit, pe langa celebrele orase precum Monte Carlo, Saint Tropez sau Cannes si plaje superbe la Mediterana, satucuri traditionale si manastiri vechi de sute de ani.

Transferul de la Aeroport (Terminal 1) catre centrul orasului este asigurat de autobuzul nr. 23. Tariful este de 1,50 EUR. Transportul din Nisa catre orasele de pe Coasta de Azur este relativ ieftin, Cannes 6 EUR, (Bus 20) Monaco-Monte Carlo aprox. 2 EUR (Bus 100).

Clima: La inceputul lui octombrie, vremea este calda si inca buna pentru o baie in Mediterana. Vezi mai multe informatii despre vremea in Nisa aici sau aici.

194€
 /pers.
Citybreak Nisa
Perioadă: 2-6 oct. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Nisa
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.