Citybreak Pisa si Cinque Terre, 127 EUR/pers (zbor, cazare 3 nopti, transfer)

0
Pisa este un loc perfect sa-ti asezi baza pentru a explora imprejurimile, in special Cinque Terre. Iti propunem o idee de vacanta in Cinque Terre la un super pret de numai 127 EUR, tarif ce contine biletul de avion dus-intors Bucuresti-Pisa, cazare 3 nopti in Pisa si bilet de tren (dus) din Pisa catre Monterosso al Mare (Cinque Terre).

Iti propunem cazare in Pisa (sub 50 eur/noapte) si sa mergi cu trenul spre Cinque Terre, mai exact in Monterosso al Mare, trenul face o ora din Pisa pana in Monterosso, iar tariful este 14 EUR dus si aprox. 28 EUR dus-intors, insa din Monterosso poti sa cobori pe coasta spre Riomaggiore si inapoi in Pisa.

Clima: Vezi aici cum este vremea in Cinque Terre in luna octombrie.

127€
 /pers.
Citybreak Pisa
Perioadă: 22-25 oct. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Pisa
 
ZBORCAZARETRANSFER

Zboruri ieftine către Pisa din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 66.5€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 91.5€ /pers.
Optiunea 3
Total 3 nopti | 96€ /pers.

Inapoi la zbor
Transfer ItaliaRail
28€ /pers. dus-intors
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten