Citybreak Tel Aviv cu zbor din Iasi, 185 EUR (zbor, cazare 3 nopti)

0
Pentru cei din estul tarii, v-am pregatit o idee de vacanta in Israel la numai 185 EUR/pers cu zbor direct si cazare 3 nopti in camera dubla, la hotel cu rating bun si aproape de plaja. 🙂

Tel Aviv este un oras de care ne-am indragostit, plin de viata, curat, cu plaja mare si Mediterana putin mai calda fata de cum o stim in Grecia :). In cateva zile, poti vizita cu usurinta Ierusalim, Marea Moarta, desertul si cetatea Masada, dar si Betheleem.  Recomandarile noastre pentru Israel le-am asternut aici si mica noastra aventura spre Palestina aici.

Clima: Vezi aici cum este vremea in Tel Aviv in octombrie.

185€
 /pers.
Citybreak Tel Aviv
Perioadă: 15-18 oct. 2016
PLECARE
Iasi
Destinatie
Tel Aviv
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.