Citybreak Venetia in iulie: de la 111 EUR din Timisoara (avion dus-intors, cazare 2 nopti aproape de plaja, mic-dejun)

0
Pentru cei din vestul tarii,  va propunem un mic city-break de 2 nopti in Venetia la hotel cu rating bun, mic-dejun inclus si aproape de plaja in zona Lido. Zborul, operat de Wizzair, este numai 39 EUR dus-intors din  Timisoara.

In Venetia nu am poposit inca, insa cu siguranta este o destinatie ce merita trecuta in portofoliul oricarui pasionat de citybreak-uri in Europa. Venetia se poate vizita intr-o zi, iar plaja din Lido poate fi o oaza de relaxare la sfarsitul unei zile lungi 🙂

Din Lido se poate ajunge usor in centrul Venetiei folosind vaporasele. Un bilet costa 6,50 EUR.

 • Ruta: Timisoara (TSR) – Venetia (Treviso) – Timisoara (TSR)

  Perioada de calatorie: 7-9.07.2016

  Vezi oferta si rezerva bilete

  Tarifele afisate in oferta sunt valabile si verificate in momentul publicarii ofertei. Deoarece tarifele la zboruri pot fluctua fara notificari, Iti recomandam sa verifici zborurile si sa faci rezervarile cat mai repede ca sa beneficiezi de tarifele promotionale afisate in oferta.

 • Optiunea 1: Byron Hotel Venice  – Camera dubla standard, wifi gratuit, mic-dejun inclus, 2 nopti, 72.5 EUR/pers.  Tariful include taxele finale de rezervare via booking.com.

  Vezi oferta si rezerva cazare

  Optiunea 2: Villa Albertina – Camera dubla standard, wifi gratuit, mic-dejun inclus, 2 nopti, 80 EUR/pers. Tariful  include taxele finale de rezervare via Amoma.com.

  Vezi oferta si rezerva cazare

  Optiunea 3: Villa Angelica – Camera dubla standard, wifi gratuit, mic-dejun inclus, 2 nopti, 86 EUR/pers. Tariful  include taxele finale de rezervare via Amoma.com.

  Vezi oferta si rezerva cazare

  Vezi toate ofertele de cazare in Atena pentru perioada 15-18.07.2016.

 • http://www.youtube.com/watch?v=6dlnzIYqF8A

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.