„Nu degeaba i se zice Planeta Roşie. Am aterizat în apropiere de craterul Airy-0, pe unde trece primul meridian, după ce am survolat planeta timp de cinci zile marţiene şi i-am admirat sateliţii naturali, Phobos şi Deimos. Urmează Olympus Mons, cel mai înalt munte al Sistemului Solar, şi Valles Marineris, cel mai lung canion din Univers. Luăm probe de sol şi fotografiem cât de mult cu putinţă. Dacă nimerim măcar un crater de impact, misiunea este completă. Orice ar urma, un lucru este cert, Colonizarea poate să înceapă.”

***

Sună mai degrabă a scenariu de film decât a circuit de vacanță? Poate că da, însă sunt șanse mari ca vremurile acestea să nu fie chiar atât de departe precum ne-am imagina. O mulțime de oameni visează chiar în acest moment la ziua când vor cuceri Marte și își canalizează toate eforturile pentru ca visul să le devină realitate.

Până una-alta, însă, poți încerca și tu colonizarea planetei Marte, într-un cadru mult mai puțin riguros și cu siguranță extrem de plăcut. Cum? Nimic mai simplu. Orange România, în colaborare cu Samsung, lansează Colonizarea, un joc interactiv, bazat pe sistemul asincron, prin care vei putea experimenta același joc în moduri complet diferite și folosind dispozitive diferite.

Practic, va trebui să alegi unul dintre cele șase roluri – Căpitan, Pilot, Inginer, Controlor de zbor, Atlet sau Biolog -, fiecare având ca scop final colonizarea planetei Marte, și să începi aventura.

Tot ce trebuie să faci pentru a putea juca este să găsești cel mai apropiat Orange smart shop – lista magazinelor poate fi consultată aici - unde să te repezi pentru a începe cucerirea teritoriilor marțiene. Ține cont că doar aici poți accesa fiecare dintre cele șase jocuri, și nicăieri altundeva. Avantajul este că, în felul acesta, vei avea acces la tehnologii noi și produse Samsung pe care le vei putea testa jucându-te. Nu uita, însă, ca imediat să te și înscrii în concurs, făcându-ți un cont pe platforma Tech a Break.

Ca atare, dacă ești pasionat de tehnologie, de experiențe digitale dintre cele mai ingenioase sau de misterele nesfârșite ale Universului, pune-te degrabă pe treabă, colonizează Planeta Roșie și strânge puncte valoroase, căci, pe lângă experiența de joc, vei putea câștiga și o mulțime de premii (net, vouchere, telefoane)! Dintre toate, cel mai atrăgător este, premiul cel mare, o excursie pe cinste.

E adevărat că nu pe Marte – pentru asta va trebui să mai aștepți niște ani -, ci la NASA, și nu oricum, ci însoțit de o persoană dragă ție.

Timp ai berechet, până pe 3 iulie, să te joci în voie și să aduni puncte, așa că intră pe site  și află toate detaliile despre joc, dar și despre întreaga campanie. Și ține că minte că nu numai cucerirea Planetei Marte, dar și excursia la NASA sunt la doar un joc distanță de tine!

Un comentariu

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.
Send this to a friend