CONCURS: câștigă un city break de 3 zile la Frankfurt, oferit de Organizația Germană pentru Turism

10

UPDATE 12 februarie 2018

Castigatorul este  MIHAELA GHEORGHIU. Felicitari si vacanta frumoasa!

Până pe 21 Ianuarie 2018 Organizația Germană pentru Turism și Lufthansa au în derulare un concurs prin care invită participanții să cunoască mai bine Germania ca destinație de vacanță, pornind de la sloganul lor "Germany Simply Inspiring".

Și cum toate lucrurile frumoase în viață sunt cele gratuite, un city break de 3 zile în Frankfurt pentru două persoane, cu transportul și cazarea asigurate nu sună rău deloc, nu?

Premiul concursului constă în oferirea de către organizatori și partenerii acestuia a unei excursii de 3 zile (2 nopţi) în orașul Frankfurt din Germania:

- Bilete de avion dus-întors pentru două persoane pe ruta București-Frankfurt, cu plecare din București, Timișoara, sau Cluj-Napoca;
- Cazarea într-un hotel de minim 3 stele în orașul Frankfurt în cameră dublă pentru 2 nopți.

Organizatia Germana pentru Turism este o instituție de stat ce promovează Germania ca destinație turistică și are peste 30 de reprezentanțe în diferite țări. Reprezentanța din Serbia se ocupă de promovarea Germaniei în 6 țări, inclusiv în România. Cât despe Lufthansa, am avut plăcerea să zburăm în SUA cu ei, tranzitând aeroportul din Frankfurt (care apropo, arată SF și a fost primul aeroport în care a trebuit să luam metroul să schimbăm terminalul).

 

Cum te înscrii în concurs?

Înscrierea durează câteva minute și trebuie să parcurgi 3 pași:

1. Intri pe pagina de concurs

2. Răspunzi corect la cele 5 întrebări din formular. Dacă nu știi răspunsul la o întrebare, apasă pe butonul roșu cu “Dacă nu știi răspunsul, click aici și vei afla”.

3. Adaugi datele personale. Acum ești înscris în cursa pentru un city break de 3 zile pentru două persoane la Frankfurt.

Te poți înscrie până pe 21 ianuarie 2018. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 10 februarie 2018 pe pagina oficială a concursuluiAsupra datei de călătorie, se cade de comun acord cu organizatorii concursului.

 

Succes!


Ce poți face în Frankfurt?

Pe lângă statutul de mică metropolă și centru de afaceri al Germaniei, Frankfurt are de oferit o mulțime de activități ce îți pot umple cu ușurință cele 3 zile. Germania este cunoscută pentru berea de calitate, însă băutura tradițională a orașului Frankfurt este cidrul de mere. Dacă vrei să încerci un cidru de mere, îndreaptă-te către zona Sachsenhausenu. Totuși, o porție de cârnați Frankfurter, parcă merge mai bine cu o bere bună.

Piața Romer reprezintă inima orașului, un centru îngrijit, cu multe clădiri istorice, iar dacă ai în plan să faci și puțin shopping, ești unde trebuie. Berger Street pe de altă parte, mai rar văzută pe majoritatea ghidurilor turistice, este o stradă lungă cu multe magazine, baruri cochete și restaurante tradiționale.

Și dacă tot ajungi aici, merita să vezi orașul de la înălțime, mai exact de la 200m înălțime, din Main Tower. Intrarea este 7,5 euro, iar priveliștea asupra orașului este impresionantă. Dacă timpul îți mai permite, pune pe listă si grădina botanică, Palmengarten.

P.S.: Merită să știi și faptul că în ultima sâmbătă din lună, multe dintre muzeele din Frankfurt au intrare gratuită (muzeul de Arheologie, muzeul de Arhitectură, renumitul Muzeu al Copiilor și multe altele).

 

Photo: visiteurope.com

10 comentarii

  1. „DZT își rezervă dreptul de a finaliza sau întrerupe concursul în orice moment fără o înștiințare prealabilă”
    probabil ca au renuntat la concurs

  2. Asteptam cu bucurie anuntarea castigatorului acestui concurs! Personal nu am văzut orasul Frankfurt, dar sunt nerabdatoare sa il vizitez.

  3. Am vizitat orasul de doua ori. Superb.Am un fiu in Frankfurt care este noua lui casa, drept pentru care multumesc statului german. Este de apreciat scoala germana si rigurozitatea vieții din oras. Merita apreciere si aeroportul care tinde sa depăsească Heatrow. Succesul german inseamna munca , talent si celeritate.

  4. O tara o cunosti cu adevarat mergand nu doar in orasele de top. Nu inteleg motivul pentru care zonele rurale nu sunt in itinerarii !

  5. Am citit foarte mult despre Germania si orasele cu traditie din aceasta tara .Orasul Frankfurt m-a fascinat datorita obiectivelor ce pot fii vizitate.Cultura si eductia acestui popor merita cunoscuta si de ce nu insusita.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend