Craciun in Malta! 95 eur (zbor si 3 nopti cazare de 4 stele)

0
Pentru ca am gasit tarife foarte bune la bilete de avion si cazare de Craciun, iti propunem un city break de Craciun in Malta! Fiind una dintre cele mai calde tari din Europa, in luna decembrie insula se bucura de o clima blanda mediteraneana, astfel fiind o destinatie ce se poate vizita  aproape tot timpul anului.

Viziteaza satul lui Popeye, una dintre cele mai mari atractii din Malta, bucura-te de o plimbare pe plaja, viziteaza insula Gozo cu renumita Fereastra Albastra si orasul Valletta, oras inclus in patrimoniul UNESCO.

Am inclus propuneri de cazare de 4 si 3 stele, inclusiv cazari cu SPA sau piscina interioara, in diferite locatii din Malta.  Alegerea este a ta. Desi nu e o insula mare, ca sa te deplasezi mai usor si sa castigi timp, poti inchiria o masina la doar 20-25 eur pentru 3 zile. Vezi ofertele la inchirieri de masina pentru perioada vacantei.

Nu te-am convins inca? Gasesti mai jos un clip video cu atractiile din Malta!

P.S.: Si pentru ca la sfarsitul lunii noiembrie o sa ajungem si noi in Malta,  revenim cu multe ponturi de calatorie si articole ca sa mergi pregatit in vacanta! 🙂

95€
 /pers.
City break Malta
Perioadă: 23-26 dec. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Malta
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Malta din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 33€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 34€ /pers.
Optiunea 3
Total 3 nopti | 43€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten