Cum e in Panama, dincolo de scandalurile financiare (VIDEO 4K)

1

Un taram aflat odata sub ape,  acum "pod" intre Americi, cu o istorie bogata si vara tot timpul anului, Panama este un loc de joaca ideal pentru aventurieri.

Pe langa plajele cu nisip alb, coasta panameza ofera locatii superbe pentru snorkeling si scufundari, iar amatorii de surf vor gasi valuri numai bune. Nu sunt de ratat nici traseele prin jungla catre varfurile montane de unde poti vedea rasaritul si ambele oceane.

Desi Panama inca nu este inca o destinatie foarte populara printre romani, ofertele catre Panama cu plecare din Europa devin din ce in ce mai bune, iar un sejur in Panama poate concura usor cu un sejur in Thailanda.

Romanii nu au nevoie de viza pentru a intra in Republica Panama, doar de pasaport valabil si biletul dus-intors.

Iar ca sa va faceti o idee asupra preturilor din Panama, acestea sunt mai mici cu 30-40%  decat in Roma, spre exemplu.

Urmareste clipul celor de la Matador Network ca sa te convingi 🙂

Regizor:Blaze Nowara
Locatie:Panama City, San Blas, Chagras River
Comparatie preturi: numbeo.com

 

Caută zboruri si cazare in Panama
[su_button rel="nofollow" url="https://www.momondo.ro/flightsearch/?Search=true&TripType=2&SegNo=2&SO0=OTP&SD0=PTY&SDP0=09-02-2017&SO1=PTY&SD1=OTP&SDP1=13-02-2017&AD=1&TK=ECO&DO=false&NA=false&utm_medium=affiliate&utm_source=private&utm_campaign=panamaflights&utm_content=alte-oferte" title="cauta zboruri catre Panama" target="blank" style="flat" background="#e54e53" fluid="yes" size="2" radius="2"]Caută zboruri către Panama[/su_button]
[su_button rel="nofollow" url="https://www.momondo.ro/hoteluri/s/panama?rooms=2&overview=false&context=68006-10&utm_medium=affiliate&utm_source=private&utm_campaign=panamahotels&utm_content=alte-oferte" title="rezerva cazare in Panama" target="blank" style="flat" background="#e54e53" fluid="yes" size="2" radius="2"]Cazare în Panama[/su_button]

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.
Send this to a friend