Zborul poate reprezenta o mare parte a cheltuielilor de calatorie, a gasi ofertele ieftine, inseamna o reducere mare a costurilor.

Iata cateva sfaturi care va pot ajuta sa gasiti bilete de avion ieftine si oferte de zbor:
Date flexibile de calatorie

Prețurile la biletele de avion variaza in functie de ziua din săptămână, perioada din an și sărbătorile viitoare, cum ar fi Crăciunul, Anul Nou. Luna august este o luna scumpa pentru a călători prin Europa, pentru ca multi europeni merg în vacanță,asa ca biletele de avion au tendința de a fi mai mari. Este întotdeauna mai ieftin sa zbori in  mijlocul săptămânii decât in week-end, pentru că cei mai mulți oameni călătoresc la sfârșit de săptămână și companiile aeriene ridica prețurile.

Destinatii flexibile

În loc sa mergeti intr-un  loc cu un zbor scump, puteti cauta pe motoarele de cautare unde se poate zbura cel mai ieftin din orasul in care locuiti sau ofertele companiilor aeriene in perioada dorita.

Zburati in aeroporturile mai mici

Aproape toate orasele mari au un aeroport secundar, mai mic, care de obicei sunt inafara oraselor, dar tot este mai ieftin biletul de avion + biletul de autobuz pana in oras decat daca ai zbura in aeroportul principal.

Incearcati rute alternative

Nu numai flexibilitatea  datelor și destinațiilor va ajuta, incercati sa fiti flexibili si cu traseul. Uneori este mai ieftin sa zbori la Londra si sa iei o companie aeriana low -cost pana in Islanda, decat sa iei direct Romania-Islanda.  Această metodă , insa nu este pentru toata lumea. Este mai mult de lucru, va trebui sa cautati  mai multe rute și verificați diferite companii aeriene, dar vei economisi mai multi bani.

Nu toate motoarele de cautare sunt la fel

Majoritatea motoarelor de cautare nu au si lista transportatorilor low-cost, deoarece aceste companii aeriene nu doresc sa plateasca comisioane de rezervare. Trebuie sa cautati pe cat mai multe site-uri de zboruri, pentru a gasi cat mai multe linii aeriene, variatii de preturi.

Inscrieti-va la programele de fidelitate

Programele de recompense de avion sunt o modalitate foarte bună de a obține bilete de avion gratuite, Exista si linii aeriene care ofera discount-uri la fiecare bilet de avion achizitionat daca platesti o taxa de membru ( de exemplu Wizzair)

Inscrieti-va la newslettter

Puteti primi pe mail oferta mai repede, decat poate fi publicata pe site-ul oficial al companiei aeriene.

Tarifele și regulile se schimba tot timpul!

Fiți la curent cu cele mai  avantajoase oferte  și cele mai recente sfaturi , inscriindu-va la newsletterul Aventurescu.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend