Cum sa-ti gasesti un partener de calatorie

1

Calatorind singur poate parea libertatea suprema, insa atunci cand urci pe Everest de exemplu, e bine sa ai  totusi un partener de drum. Exista un website unde poti gasi parteneri de calatorie alaturi de care sa-ti indeplinesti visul.

 

Pe Globe Trooper,  gasesti o gramada de  aventurieri si exploratori care sunt in cautare de parteneri de drum pentru urmatoarele lor calatorii.

Pe site te poti inregistra gratuit si odata ce esti membru, poti rasfoi printre miile de calatorii deja publicate de alti membri, iar odata ce ti-ai gasit un potential partener de calatorie, ii poti trimite un mesaj pentru a-ti exprima interesul pentru calatorie.

 

globetrooper3

 

Exista un plan de calatorie pentru orice fel de aventurier, la fel si oameni cu gusturi asemanatoare cu care sa explorezi lumea sau pur si simplu sa iti indeplinesti un vis. Daca ai un plan de calatorie si esti in cautarea unui partener de calatorie,  Globe Trooper este locul de unde poti incepe.

Un comentariu

 1. santa claus of romania on

  caut partener sa fac capul horn si insula pastelui.
  4 zile de croaziera spre capul horn 1.800USD daca impartim cabina.
  zbor insula pastelui cam 1.200 USD de persoana.
  totul este stabilit la minut, luna octombrie/noiembrie.
  cine se incumeta minim 5.000USD.
  eu nu percep nici un comision, vreau numai un partener ca sa nu dau la nesimtitii de chilieni 2700USD pe cabina de croaziera 4 zile.
  am platit 450 USD/8 ore sa vad ursii albi in Churcill; 400USD/3 ore sa aterizez cu avionul pe ghetarii din McKinley; 1000.00USD/3 ore sa vad Everest Base Camp din Nepal din elicopter. Dar astia mi se par cei mai nesimtiti. Pana la urma o sa merg acolo. vreau un partener cu …testicole( de 5.000USD ).
  multumesc de atentia acordata.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.