Zboruri catre Toulouse, de la 134 euro dus-intors cu KLM/Air France

0

Iata o ocazie destul de rara la zboruri catre capitala culturala a Occitaniei din Franta. Zborurile sunt operate de KLM/Airfrance, insa cel mai mic pret il gasesti pe site-ul agentiei avion.ro .

Si mai interesant la aceste zboruri este ca sunt de genul "Cityhopper", adica au o escala pe timp de zi in Amsterdam sau Paris, destul de mare incat sa poti vizita pe indelete orasul de legatura. Daca nu te tenteaza o astfel de legatura, poti opta pentru escale mai scurte. Avand in vedere ca nu exista zboruri directe din Romania catre aceasta regiune a Frantei, chiar este un pret demn de luat in seama.

Nu departe de Toulouse se afla si Carcassone, unul dintre cele mai bine conservate orase medievale din Europa!

 

din BUCURESTI


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.