De Mos Nicolae, descopera Madrid si orasul antic Segovia la 120 EUR/pers (zbor, cazare 3 nopti, transfer)

0
La inceputul lunii decembrie, cand toate capitalele se pregatesc de sarbatorile de iarna, un city break in Madrid este o idee foarte buna pentru un cadou de Mos Nicolae.

Pe langa vizitarea orasului, poti face o excursie de o zi in orasul antic, Segovia bogat in istorie, cultura si constructii interesante, fiind unul dintre cele mai renumite orase din Spania, dar si din Europa. Printre atractii de mentionat se numara, viaductul vechi de peste 2000 ani care se mentine si astazi in stare perfecta, palatul Alcazar si Castelul Coca (poze mai jos).

Costul vacantei include zborul dus-intors din Bucuresti, cazare 3 nopti la hotel cu rating bun aproape de centru sau metrou cu access la obiectivele turistice,  transferul dus-intors din Madrid in orasul medieval, Segovia, aflat la numai o ora distanta de Madrid.

120€
 /pers.
City break Madrid
Perioadă: 5-8 dec. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Madrid
 
ZBORCAZARETRANSFER

Zboruri ieftine către Madrid din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 54€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 58.5€ /pers.
Optiunea 3
Total 3 nopti | 57€ /pers.

Inapoi la zbor
Transfer La Sepulvedana
16€ /pers. dus-intors
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Coca-castle Viaduct-Segovia

 

 

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten