Descopera Petra si desertul Wadi Rum! Zboruri catre Amman la 97 euro dus-intors

2

Dintre toate destinatiile la oferta Tarom, probabil ca cele mai convenabile sunt zborurile catre Amman si Beirut. In mod normal biletele de avion depasesc cu usurinta 250 euro, insa zilele acestea tarifele sunt sub 100, deci avem preturi mai mici cu 60%.

Am profitat si noi de o oferta similara in martie si am facut un traseu de vis prin Iordania, in care am vizitat cu o masina inchiriata Amman, Petra, desertul Wadi Rum, Marea Moarta, Muntele Nebo si orasul mozaicurilor Madaba.  Este o tara sigura, primitoare cu peisaje parca desprinse de pe alta planeta, asadar, va sfatuim sa nu o ocoliti.

Ce-i drept, tarifele la oferta au cam disparut din calendar, insa mai gasiti bilete la 97 euro in ianuarie si februarie. Iata cateva poze facute de subsemnatii saptamana trecuta:).

IANUARIE 2018

 

FEBRUARIE 2018


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

2 comentarii

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.