Descopera Petra si desertul Wadi Rum! Zboruri catre Amman la 97 euro dus-intors

2

Dintre toate destinatiile la oferta Tarom, probabil ca cele mai convenabile sunt zborurile catre Amman si Beirut. In mod normal biletele de avion depasesc cu usurinta 250 euro, insa zilele acestea tarifele sunt sub 100, deci avem preturi mai mici cu 60%.

Am profitat si noi de o oferta similara in martie si am facut un traseu de vis prin Iordania, in care am vizitat cu o masina inchiriata Amman, Petra, desertul Wadi Rum, Marea Moarta, Muntele Nebo si orasul mozaicurilor Madaba.  Este o tara sigura, primitoare cu peisaje parca desprinse de pe alta planeta, asadar, va sfatuim sa nu o ocoliti.

Ce-i drept, tarifele la oferta au cam disparut din calendar, insa mai gasiti bilete la 97 euro in ianuarie si februarie. Iata cateva poze facute de subsemnatii saptamana trecuta:).

IANUARIE 2018

 

FEBRUARIE 2018

Cum rezerv
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (do it yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare. Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate mai sus sunt verificate în momentul publicării ofertei, insă pot fluctua, independent de cunoștința noastră.
Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate, nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Nu uita să citești întrebările frecvente despre ofertele publicate sau termenii și condițiile de utilizare ale acestui site.

Avantajele Aventurescu®

Calitate
Ai cel mai bun raport calitate-preț pentru toate opțiunile de cazare recomandate de noi.
Zboruri ieftine
Ai cele mai mici tarife la bilete de avion și zboruri atent selecționate, cu cel mai avantajos orar de zbor.
Experiența Aventurescu®
Peste 10 ani de călătorii si 100+ destinații, votat de comunitate în 2017, cel mai popular blog de travel din România.

2 comentarii

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten