Descopera regiunea Umbria! City break Perugia 101 eur (zbor si cazare 3 nopti)

0
Astazi te invitam sa descoperi regiunea Umbria intr-un city break ideal,  vizitand capitala regiunii, Perugia! Si daca tot te afli in Perugia, poti face o vizita in poate cea mai frumoasa (si inflorata) comuna medievala fortificata din Italia, Spello! ?

Am inclus 3 propuneri de cazare la hotel cu rating bun si aproape de centru,  in camera dubla/twin cu baie privata. Pretul vacantei include zborul dus-intors din Bucuresti si cazare 3 nopti in Perugia.

101€
 /pers.
City break Perugia
Perioadă: 27-30 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Perugia
 
ZBORCAZARE
Optiunea 1
Total 3 nopti | 57€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 59€ /pers.
Optiunea 3
Total 3 nopti | /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten