Aventurescu nu este agenție de turism, nu vinde și nu rezervă vacanțe, ci îți oferă ponturi și informații de călătorie pentru a îți rezerva singur vacanțe la tarife minime.

Aventurescu este de fapt, un cuplu de nomazi digitali și călători full-time, dornici mereu de noi aventuri și călătorii spre locuri noi. Nu am câștigat la loto însă punem călătoriile pe primul loc și vânăm cele mai bune oferte pentru vacanțe cu bani puțini, oferte pe care le împărtășim cu tine.

Aventurescu este un proiect personal și independent. Câștigător prin vot public, al premiului „Cel mai popular blogger de travel din Romania” la eTravel Awards 2017 în cadrul evenimentului eTravel Conference, cel mai mare eveniment național de afaceri și promovare online dedicat industriei de turism din România, iar in 2016 a fost nominalizat la categoria „Best bloggers projects”.

Pentru sugesti sau propuneri de colaborare, nu ezitați să ne contactați folosind formularul de mai jos. Din lipsă de timp, nu putem răspunde cererilor de bilete de avion și/sau vacanțe. Dacă ai nelămuriri sau întrebări despre propunerile de vacanță prezentate pe site, nu uita să citești articolele din secțiunea „UTILE”.

 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Apariții în presă, parteneri și recomandări

 

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten