Aventurescu.ro este primul site din Romania dedicat vacantelor pe cont propriu. Lansat in iulie 2015, Aventurescu.ro a devenit cel mai de incredere si cunoscut site cu oferte si articole pentru organizarea vacantelor pe cont propriu, fiind recunoscut de nenumarate ori in presa si de comunitate. Aventurescu.ro nu este agenție de turism, nu vinde și nu rezervă vacanțe, ci îți oferă ponturi și informații de călătorie pentru a îți rezerva singur vacanțe la tarife minime.

Aventurescu este de fapt, un cuplu de nomazi digitali și călători full-time, dornici mereu de noi aventuri și călătorii spre locuri noi. Nu am câștigat la loto însă punem călătoriile pe primul loc și vânăm cele mai bune oferte pentru vacanțe cu bani puțini, oferte pe care le împărtășim cu tine.

Aventurescu este un proiect personal și independent, câștigător prin vot public, al premiului "Cel mai popular blogger de travel din Romania" la eTravel Awards 2017 în cadrul evenimentului eTravel Conference, cel mai mare eveniment național de afaceri și promovare online dedicat industriei de turism din România, iar in 2016 a fost nominalizat la categoria "Best bloggers projects".

Pentru sugestii sau propuneri de colaborare, ne puteti contacta folosind formularul de mai jos.

[gravityform id="5" title="false" description="true" ajax="true"]

Apariții în presă, parteneri și recomandări

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend