Câte povești n-am tot auzit despre Dubai, fie că-i vorba despre ce poți face sau unde să te duci, fie despre bugetul pe care trebuie să-l ai pregătit.

Totuși, când te răzbește foamea și nu vrei să-ți dai și ultimul ban din buzunar pentru o masă, poate fi o misiune dificilă să găsești un loc unde mâncarea să fie bună, iar prețurile decente.
Ce-ți putem spune sigur despre Dubai este că găzduiește sute de restaurante, care mai de care, cu toate specificurile la care te-ai putea gândi: arăbesc, indian, european, mexican, afgan, iranian, am întâlnit chiar și patiserii filipineze, iar lista poate continua la nesfârșit.

Unul dintre locurile pentru care trebuie să scormonești un pic, fiind ascuns de privirile curioase ale turiștilor și frecventat mai degrabă de localnici, ceea ce e un semn bun din start, este restaurantul Mumbai Haji Ali, care se află vizavi de Naif Park, în orașul vechi Deira.

poza mancare

Înainte să te aventurezi, însă, gândește-te bine. Dacă te știi norocos din fire, poate că ai șanse să găsești din prima loc la o masă. De nu, dar totuși nu vrei să treci pe lângă o astfel de experiență, atunci înarmează-te cu un pic de răbdare.

Sigur va merita, pentru că, iată, cu numai 20 de dirhami (asta însemnând vreo 20 de lei), îți poți lua un meniu de kebab cu lipii, sosuri și salate pentru două persoane.

mancaruri

În plus, restaurantul acoperă și acea parte a turiștilor pentru care, în mod normal, oferta nu este atât de bogată, vegetarienii. Meniul este bogat și pentru ei și au de unde alege.

Tot aici găsești și niște fresh-uri, delicioase, din tot felul de fructe, cu nume pe care nici nu le putem pronunța, iar prețurile sunt în jur 8-12 lei (adică 8-12 lei).

sucuri

 

Dacă ești curios, poți citi mai multe despre ce poți face câteva zile în Dubai, iar dacă te interesează oferte bune și foarte bune la bilete de avion, nu-ți rămâne decât să urmărești site-ul nostru sau să te abonezi la newsletter, și sigur vei găsi ceva pe gustul tău.4 comentarii

  1. Una din cele mai ieftine variante de mancare in Dubai sunt food court-urile din Carefour sau din mall-uri, in general. Practic au aceleasi preturi ca si in Romania cu multe variante din bucatariile mai multor tari.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend