Escapada in capitala modei, Milano! 59 eur (zbor si cazare 2 nopti)

0
Am gasit tarife absurd de  ieftine pentru Milano, asa ca pentru inceputul lunii decembrie, iti recomandam o escapada in Italia! Pentru doar 59 EUR, poti evada 2 nopti din Romania sa vezi unul dintre cele mai mari domuri din Europa, un super muzeu in aer liber sau sa-ti clatesti ochii pe la magazinele de la Galeriile Vittorio Emanuele.

Daca vrei ca bugetul sa fie cat mai mic, arunca un ochi pe articolul nostru despre ce poti face in Milano cu un buget redus.

59€
 /pers.
City break Milano
Perioadă: 7-9 dec. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
 
ZBORCAZARE
Optiunea 1
Total 2 nopti | 42.5€ /pers.
Optiunea 2
Total 2 nopti | 45€ /pers.
Optiunea 3
Total 2 nopti | 43.5€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten