Escapada in Sardinia! 103 Eur (zbor, cazare 3 nopti si mic dejun)

0
Astazi iti propunem o escapada in Sardinia, o oaza de relaxare, insula fiind renumita pentru plaja, inot si apreciata de cei care prefera drumetiile. Astazi e oferta la Wizzair cu 30% reducere, asa ca pregateste-te pentru inca o aventura insulara! ?

Am inclus 2 propuneri de cazare cu rating bun, aproape de centrul istoric din Alghero, prima varianta avand si mic dejun inclus si biciclete gratuite!

103€
 /pers.
Escapada in Sardinia
Perioadă: 2-5 aprilie 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Alghero
 
ZBORCAZARE
Optiunea 1
Total 3 nopti | 54€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 53€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten